Zo krijg je meer volgers op Instagram: 5 tips! | Frankwatchinghttp://www.frankwatching.com | Zit jouw bedrijf al op Instagram? Deze week geeft Pelpina je tips om meer volgers te krijgen op dit visuele platform.

Frankwatching is Nederlands grootste community op het gebied van online trends. Onze video’s zitten boordevol tips over social media, email, marketing, communicatie, SEO en nog veel meer! Abonneer je om geen enkele video te missen.

Leuk dat je keek! Vergeet niet op het duimpje te klikken. 🙂

source

13 thoughts on “Zo krijg je meer volgers op Instagram: 5 tips! | Frankwatching”

 1. Ik weet eigenlijk niet zo zeer waar ik deze vraag kwijt kan maar ik post het maar even hier.
  Mijn vraag is of het mogelijk is om Facebook Instagram Twitter You tube aan elkaar te linken,zo dat je een video bijv op instagram zet die automatisch ook online word gezet bij Twitter/Facebook/You tube/ ook met berichten.
  Hoe stel ik dat in is hier ergens nog een video te zien met uit leg?

 2. Het lukt me niet op mijn bedrijf in de locatie te zetten van Instagram. Ik sta wel op foursquare, google maps, Yelp, apple maps, maar als ik een foto wil plaatsen krijg ik mijn bedrijf er niet in. Wat doe ik fout?

 3. Wat ook erg goed werkt is een #Repost  van een van je volgers! Dit kan via een app op de iPhone (geen idee mbt adroid, sorry) Volgers vinden het erg leuk als jij de foto deelt op instagram. Het is een soort van "retweet" 😉

 4. Hoewel ERG Amerikaans allemaal, zitten er wel echt handige tips tussen:
  https://www.youtube.com/user/suebzimmerman
  Ook deze ben ik dol op:
  http://youtu.be/Ar1T9ohHcmc

  En zo zijn er nog wel een aantal die iets zinnigs over instagram te zeggen hebben. 

  Voor Prinsessenhaartjes zelf, deel ik gewoon wat ik graag wil delen. Sommige zijn van mening dat je alleen in het teken van je product zou moeten delen, in mijn geval vlechten, maar ik deel die mening niet. Ik heb graag interactie met onze volgers en dus vind ik dat ik ook wel iets van onszelf mag laten zien. Je merkt ook dat dat heel veel reacties oplevert en ook "vind ik leuk" Mijn dochter had een verjaardagspartijtje en speciaal daarvoor een uber cute setje van Vingino bewaard. Die heb ik op Insta gezet met de tekst Birthday girl, daar krijg ik bizar veel "leuks" en reacties op. Ik denk dus dat een mix van je product en een kijkje achter de schermen het beste werkt. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *