Frankwatching Webinars: zo werkt het! | Frankwatching Webinarshttp://www.frankwatching.com/webinar/ – Frankwatching, hét platform voor online trends, tips en tricks organiseert regelmatig webinars over online onderwerpen. LinkedIn marketing, Google Analytics, Instagram, Facebook marketing, online campagnes voor non-profits – je leert er in een uur de ins en outs van belangrijke online trends. De webinars worden gegeven door ervaren trainers en sprekers van Frankwatching. Dus je leert direct van de experts, gewoon vanachter je bureau (of je luie stoel).

Een webinar volgen bij Frankwatching is heel makkelijk. Als je je ingeschreven hebt, krijg je een dag voor het webinar een bevestigingsmail met de inloglink. Kwestie van klikken, inloggen met je e-mailadres en je bent live aanwezig. Vanaf je computer, tablet of smartphone. Of kijk het webinar achteraf, op een tijdstip dat jou uitkomt.

Kijk hier wat er zoal op de agenda staat http://www.frankwatching.com/webinar/. We zien je graag terug in een van onze webinars! Heb je nog vragen? Je vindt de antwoorden op veel gestelde vragen over de webinars van Frankwatching hier http://www.frankwatching.com/webinars/vragen/.

Volg je liever een dagtraining? De trainingen van Frankwatching kwamen in de Emerce100 als beste uit de bus in 2015. Je vindt de agenda hier: (link)

Frankwatching is Nederlands grootste community op het gebied van online trends. Onze video’s zitten boordevol tips over social media, email, marketing, communicatie, SEO en nog veel meer! Abonneer je om geen enkele video te missen.

source

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *