5 tips voor de perfecte profielfoto door vakfotograaf Guus Paukahttp://www.verdienenmetvideo.nl – Ben jij zelfstandig ondernemer? En gebruik jij nog je zelfgemaakte foto’s voor op je website, je LinkedIn-profiel en andere sociale netwerken? Dan is de kans groot dat je met je profielfoto’s niet uitstraalt wat je als ondernemer wilt uitstralen. En dat is zo zonde, want mensen kijken juist als eerste naar jouw profielfoto en krijgen daarmee een eerste indruk van jou.

Wil jij professionele foto’s laten maken die indruk maken? En die je kunt gebruiken voor je website, je profielfoto’s op social media en je video’s? Dan zijn er een aantal dingen waar je vooraf goed over na moet denken. Guus Pauka, gediplomeerd vakfotograaf, gespecialiseerd in portretfotografie heeft 5 tips voor je om jou vast op weg te helpen naar de perfecte profielfoto.

Noortje Janmaat van Verdienen met VIDEO leert zelfstandig ondernemers, zoals coaches, trainers en adviseurs, hoe ze met hun eigen iPhone video’s maken, zodat ze online beter zichtbaar worden en gemakkelijker klanten krijgen.

Mis niet langer de nieuwste video’s van:
https://www.youtube.com/c/VerdienenmetvideoNl

Facebook: https://www.facebook.com/verdienenmetvideo
LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/noortjejanmaat
Twitter: https://twitter.com/NoortjeJanmaat

5 tips voor de perfecte profielfoto door vakfotograaf Guus Pauka

source

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *